2011. augusztus 3., szerda

Pályázat - Contest

I was disappear for a couple of days, the reason is: There is a contest in Hungary, and for that I have made an A/2 graphic, and it takes 6 days.
So now my hands are gone. Rest in peace. I hope a voodoo magic can give life for them again.
But I think there is no more chance :)))))

Hogy miért is vagyok (voltam) úgy eltűnve:
Az alábbi pályázatra készítettem egy 6!!! napig készülő grafikát. Leesik a kezem.
Már csináltam egy hasonló képet az 4 napig készült, de most valahogy nem tudtam olyan gyorsan haladni, és a kitöltött részek is nagyobb területet foglalnak, mint az eredeti kép.

Tehát: "ZENE SZEMEIMNEK" pályázat leírása, még van idő, lehet indulni. Csak bátran mindenkinek.

Részvételi feltételek:
A pályázaton 18. életévüket betöltött természetes személyek, illetve jogi személyek vehetnek részt. A pályázaton való részvétel ingyenes. Mód van csoportos pályázat benyújtására is, de egy pályázó csak egy csoportos pályázatban vehet részt. A pályázaton való részvétel egyben nyilatkozat is a pályázó részéről, hogy (1) a beadott alkotás saját munkája, és más szerzői, vagy személyiségi jogait nem érinti, illetve, hogy (2) a beadott művet az alkotó nem publikálja sem online, sem offline felületen a kiállítás időtartama előtt. A pályázaton való részvétel automatikusan a pályázati feltételek elfogadását jelenti. Jogorvoslatnak helye nincs.

Beadható művek:
Minden olyan munkával részt lehet venni a pályázaton, amely képi és/vagy verbális utalással kötődik a zenéhez. Bármilyen tervezőgrafikai műfajban készült munkával lehet pályázni. Nyomtatott anyagokat várunk, printen, kiállítható állapotban, lehetőség szerint kasírozás nélkül. Méret 70 × 100 cm. Egy pályázó maximum 5 darab pályaművel nevezhet. Minden pályázati anyag mellé, CD-n vagy DVD-n mellékelni kell a beadott művek digitális reprodukcióit, A/4-es méretű, 300 dpi-s, CMYK tif vagy eps formátumban (nem pdf!), valamint a nevezési lap *-gal jelölt részeit rich text formátumban.

Pályázati anyagok beadása:
Minden pályázati anyaghoz mellékelni kell egy nevezési lapot is. A nevezési lapot hiánytalanul kitöltve az alkotás hátoldalára kell ragasztani, úgy, hogy az a szállítás során ne válhasson le. A pályázati anyagokat munkanapokon 10–15 óra között, postán vagy személyesen lehet eljuttatni a MATT által megbízott stúdió irodájába. 
Cím: Anagraphic, 1012 Budapest, Attila út 105. A pályázati anyagokat gondosan becsomagolva kérjük leadni. A MATT a legnagyobb gonddal jár el az alkotások védelmében, de a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállal. A csomagoláson kérjük jól láthatóan feltüntetni: „Zene szemeimnek”.

Nincsenek megjegyzések: