2010. szeptember 3., péntek

First week


First school week is 13-17/09/2010
We will have a whole creative week, and in the end, (18/09/10) we will show our artworks in Budapest, Andrassy street, whitch will be closed for the now started Theatre seisson opening day.
I think there will be a lot of people, and I'm a bit shy for an "exhibition" like this, but who know.
Maybe I will like it.
Andrassy street is a good place to make festivals. If You can imagine, this is a long rue, with posh shops, and coffe shops, book stores, and so.. Not as long, and rich as Oxford street in London, but this is a very special place, in the heart of Budapest. I like those old renthouses, it look's like such elegant, old, and beautiful. I always have a good feeling, when I'm walking under the old trees of the street..
So. Now I have to put myself together, and I will to do my best.. What else :)))

Akkor magyarul is egy ki-csitt.
Első, és egyben kijelentetten kötelező hét a suliban. "Kreativ hét", ami azt jelenti, hogy együtt készülünk, a szombati Andrássi úton megrendezésre kerülő, 3. színházi évadnyitón felállított standdal. Valószínüleg sok ember lesz, és valószínüleg zavarban leszek, ha el kell menni, márpedig miért is ne mennék, ha pont ilyenek miatt jelentkeztem ide. Szokjam csak szépen az efféle rendezvényeket. :)

2 megjegyzés:

Horváth Balázs írta...

Szia Olgi! Rég nem írtál, és ha jól emlékszem még tartozol egy kép feltöltésével is. Hogy meg a suli?

Olgi írta...

Szia, melyik kép feltöltésére gondolsz? :)
A suli meg így hogy az első félévet zárom, azt kel mondjam, egyelőre nagyon is jól meg, eddig nincs 3asom, de még van 3 vizsgám, úgyhogy csak remélhetem, hogy nem is lesz :)